De iPhone 5 is nog maar net uit, en er gaan alweer geruchten over de iPhone 6. Graag wil ik jullie op de hoogte houden van al het nieuws rondom de iPhone, en dus hier een eerste bericht over de iPhone 6.

Want wat zal er allemaal nieuw zijn aan deze nieuwe iPhone?

En wanneer zal de iPhone 6 in de winkels komen te liggen?

Beweegbaar Beeldscherm

Er is een patent opgedoken wat een flexibel display beschrijft. Dat maakt het dus mogelijk om de iPhone te ‘buigen’ en naar de vorm te maken die je zelf het makkelijkste vind, op dat moment.

iPhone 6 flexibel display

Een erg unieke toevoeging wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Beeld je eens in wat het er mogelijk zou zijn voor ontwikkelaars van applicaties? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook wordt er in dat patent beschreven dat de luidsprekers ín het beeldscherm zitten. Hierdoor komt het geluid dus vanaf het hele toestel, en niet alleen van de onderkant van het toestel.

‘Responsive Display’

Andere geruchten zijn een ‘responsive display’. Deze techniek maakt het mogelijk dat je daadwerkelijk ‘voelt’ wat er op het scherm staat. Je voelt de objecten aan je vingers. Heb je bijvoorbeeld een zee op je beeldscherm, dan voel je echt de golven op je vingers.

Natuurlijk zijn het slechts geruchten en patenten maar de kans bestaat dat Apple de patenten doorvoert in de nieuwe iPhone’s. Er zijn zoveel verschillende technieken die in de iPhone 6 kunnen zitten, dat we natuurlijk alles kunnen verwachten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Naar verwachting zal de iPhone 6 in oktober 2013 in de winkels komen te liggen. Deze data is gebaseerd op de huidige releasedatums van de vorige iPhone’s.

Blijf Op De Hoogte Over De iPhone 6

Wanneer er meer bekend is over wanneer de iPhone 6 zal uitkomen en wat hij zal kosten, ontvang je dat meteen in je mailbox!
 

iPhone met abonnement

Mogelijk is een iPhone met abonnement interessant voor je. Onderstaand overzicht wordt constant automatisch bijgewerkt, zodat je er zeker van bent dat je de voor jou beste abonnementen kunt vergelijken.

1. Type je gewenste iPhone in het zoekveld hieronder: Zoeken op.

2. Wil je een gratis iPhone bij je abonnement? Onder toestelprijs, zet je de toestelprijs op € 0,00. Dit doe je door beide schuifjes van "Toestelprijs" helemaal naar links te schuiven.

3. Vervolgens kun je ook variëren met de Abonnementsprijs, het aantal belMinuten en hoeveel GB’s (Internet).

4. De Gem. kosten (gemiddelde kosten) zijn inclusief de eventuele toestelprijs en installatiekosten.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.